Remark Webdesign

Remark Webdesign_image

Remark Webdesign stelt zich ten doel om een professionele website mogelijk te maken, die eenvoudig door de eigenaar te onderhouden is. En dat voor een zeer betaalbaar bedrag voor kleine en middelgrote bedrijven.

 

Om dit doel te kunnen halen is niet alleen onze inzet noodzakelijk, maar ook die van u! De websites die Remark Webdesign oplevert dienen door uzelf van content (inhoud) voorzien te worden. Dit klinkt moeilijker dan het is! De editor die u hiervoor gebruikt biedt veel opmaakmogelijkheden, gewenste extra’s (zoals bijv. afbeeldingpop-ups) worden zodanig ingeregeld dat u met wat simpele oefening alles zelf kunt doen.

Belangrijk om hier te vermelden is dat elke website in tweevoud opgeleverd wordt: de “echte” website en een testvariant die alleen voor u toegankelijk is. In de testvariant kunt u zaken eerst uitproberen om te zien hoe bepaalde content overkomt.

Remark Webdesign vindt het maken van een nieuwe website een avontuur! Ons motto is: “Kwaliteit zit in het detail”. Om kwaliteit te bereiken moet er aandacht voor het detail zijn en juist dat is wat wij te bieden hebben.

FacebookmailFacebookmail

Social Media

FacebookrssmailFacebookrssmail

Archief

Categorieën