Uitgebreide informatie

Detaillering prijzen en services

Standaard WP thema's

Een nadere detaillering van de prijzen (alles exclusief BTW).

Een nieuwe site?

Remark Webdesign kan voor u een gloednieuwe website bouwen voor slechts € 275.
Hierbij hebt u de keuze uit de standaard lay-outs die door WordPress beschikbaar worden gesteld. Deze lay-outs zijn te bewonderen via de link bovenaan deze pagina.
De nieuwe website is inclusief uitleg hoe deze te gebruiken (indien gewenst op papier of digitaal) en eerste ondersteuning (in totaal enkele uren).
We nemen aan dat u al beschikt over een provider en een domeinnaam; als dit niet het geval is dan kunnen wij die ook voor u regelen (zie onderstaand).

Geen onderhoudscontract?

Indien u geen gebruik maakt van een onderhoudscontract dan zal de ondersteuning bij oplevering vooral gericht zijn op wat u moet doen om uw website te “redden” in geval van een calamiteit. Denk daarbij aan regelmatige back-ups en kopieën van al uw bestanden via FTP software (gratis verkrijgbaar; een soort kopiëren van en naar uw provider).

Andere lay-out of bestaande website?

Uiteraard kunt u ook een andere lay-out dan de standaard geleverde voorstellen. Wij denken graag met u mee! Elke lay-out heeft weer zijn eigen uitdaging voor ons. De prijs is dan ook navenant (hoe groter de uitdaging hoe voordeliger relatief gezien). Draag gerust een voorbeeldwebsite of ander thema aan en vraag een offerte!

Heeft u al een website en wilt u deze omzetten naar een modernere versie? Remark Webdesign kan dit ook voor u verzorgen. Een upgrade van een oudere WordPress versie naar een nieuwere of vanaf PivotX naar WordPress hoort eveneens tot de mogelijkheden. Vraag een prijsopgaaf!

e-Pubs

Remark Webdesign kan ook uw e-Pubs aanmaken volgens de laatste standaard en geschikt voor uploaden in de bekende e-winkels. Per e-Pub kost dit € 43.

Uurtarief

Het uurtarief, bijvoorbeeld voor extra of eenmalig onderhoud, aanmaak flash-bestanden, buttons, banners en logo’s bedraagt € 54.

Onderhoudscontract

U kunt een onderhoudscontract afsluiten (minimaal 6 maanden; stilzwijgend verlengd voor eenzelfde periode 1 maand voor het einde van overeengekomen contractperiode). In principe is dit voor een website die door Remark Webdesign is ontworpen (maar de mogelijkheid is daar niet toe gelimiteerd). Wij kennen drie vormen van onderhoudscontract:

  1. Basis – € 16 per maand
    Maandelijkse back-up; support bij calamiteiten en ondersteuning bij trouble-shooting. Alle andere activiteiten conform uurtarief.
  2. Gemiddeld – € 32 per maand
    Als Basis, uitgebreid met meer ondersteuning (lees “uitleg”) voor de website en de geïnstalleerde extensies. Maximaal 2 uur buiten uurtarief (per maand) voor uitvoeren andere activiteiten bijvoorbeeld te gebruiken voor plaatsing in zoekmachines, feedsites of social media.
  3. Uitgebreid – € 65 per maand
    Als Gemiddeld, uitgebreid tot maximale ondersteuning (evt. aanmaak en publicatie content; indien gewenst frequentere back-ups). Maximaal 5 uren buiten uurtarief (per maand).

e-Pub contract?

U kunt een contract afsluiten voor de aanmaak van e-Pubs. De kosten hiervoor zijn € 21 per maand. Dit geeft recht op maximaal 3 e-Pubs op maandbasis (cumulatief gezien).

Extra plug-ins of aanvullende faciliteit?

Het in gebruik nemen van een extra plug-in of het ontwikkelen van een extra faciliteit hoort zeker tot de mogelijkheden maar zal altijd middels prijsopgaaf gaan.

Geen eigen provider of domeinnaam?

Remark Webdesign kan ook een provider en domeinnaam voor u regelen. In principe wordt hierbij de huisprovider Antagonist gebruikt. De tarieven hier zijn:
Vanaf € 60 voor 1 jaar en € 120 voor 2 jaar (incl. e-mailadressen, FTP accounts en MySQL databases).
https://www.antagonist.nl/webhosting/

FacebookmailFacebookmail

Social Media

FacebookrssmailFacebookrssmail

Archief

Categorieën